Izjava o privatnosti

Voditelj obrade osobnih podataka:

MINSHARA d.o.o.
Biogradska 9
21000 Split

E-mail: gdpr@minshara.hr

Sukladno zakonskim propisima i uz Vaše dopuštenje, prikupljamo samo neophodne osobne podatke koje koristimo kako bi ispunili svrhu tvrtke – prodati proizvod i dostaviti ga na Vašu adresu.

Molimo Vas da pažljivo pročitate našu Izjavu o privatnosti kako biste shvatili naše postupke koji se tiču Vaših osobnih podataka, kao i Vaša prava koja proizlaze iz primjene Opće uredbe o zaštiti podataka.

Pod pojmom ‘Osobni podatak’ podrazumijeva se jedan ili više podataka koji definiraju točno određenu osobu ili omogućavaju utvrđivanje njegovog identiteta. Takva osoba se naziva ‘Ispitanik’.

Prilikom posjeta našoj web stranici i pregleda sadržaja na njoj ne prikupljamo osobne podatke, ili bilo koji podatak povezan sa konkretnim uređajem kojeg koristite kada pristupate našim stranicama.

Na našoj web stranici nije se moguće registrirati i postati registrirani član.

Prikupljamo samo osnovne statističke podatke kao što je broj posjetitelja.

Niti jednu informaciju ne prenosimo trećim stranama u svrhu izravnog marketinga. Koristimo Izvršitelje podataka koji su treća strana te nam pružaju elemente usluga. Imamo ugovore s našim Izvršiteljima podataka. To znači da ne mogu ništa učiniti s osobnim podacima, osim ako ih nismo uputili. Oni neće dijeliti vaše osobne podatke s bilo kojom organizacijom osim nas. Obrađivat će ih sigurno i samo u periodu kada im dozvolimo. Ovo se odnosi na partnere za isporuku paketa i pisama, te za slanje e-mailova.

Naša web stranica ne koristi web servise.

Podaci koji skupljamo od Vas, uz Vašu izričitu dozvolu su:

  • Ime i prezime
  • Adresa
  • E-mail
  • Broj telefona

Ime i prezime, te adresa su nam potrebni da bi Vam dostavili naručeni proizvod i koristit će se isključivo u tu svrhu.

E-mail i broj telefona nam služe za komunikaciju vezanu isključivo za Vašu narudžbu.

Bez ovih podataka nismo u mogućnosti izvršiti svoju svrhu.

Dodatno, Vašu e-mail adresu možemo koristiti u promidžbene svrhe (tzv. newsletter) ali za ovu aktivnost ćemo Vas dražiti eksplicitnu privolu. Uskraćivanje ove privole ne utječe na primarnu svrhu naše tvrtke – prodaju i dostavu proizvoda.

U svakom trenutku možete zatražiti na uvid sve informacije koje imamo o Vama te zatražiti njihovu promjenu ili brisanje iz naše baze. Ovo se ne odnosi na podatke koji smo zakonski obavezni čuvati (kao što je ime i prezime kupca na izdanom računu).

Naša web stranics koristi web kolačiće. To su mali dijelovi koda koje Vaš pretraživač automatski izvršava, a potrebni su za adekvatno prikazivanje sadržaja stranica na svim uređajima i bez njih korištenje stranica ne bi bilo moguće. Informacije koje se tako prikupljaju ne sadrže osobne podatke i služe boljem funkcioniranju stranica te poboljšanju vašeg korisničkog iskustva.

Brisanje web kolačića moguće je kroz postavke vašeg pretraživača te se za više informacija kako ih obrisati obratite proizvođaču pretraživača.

Web stranica sadrži informacije koje omogućuju brz kontakt putem elektronskih medija kao i direktnu komunikaciju koja uključuje i e-mail adresu. Ako ispitanik kontaktira voditelja obrade osobnih podataka putem e-maila ili kontakt formulara preneseni osobni podaci su automatski spremljeni. Osobni podaci preneseni dobrovoljno od strane ispitanika prema voditelju obrade osobnih podataka se automatski pohranjuju u svrhu obrade ili daljnje komunikacije sa ispitanikom.

bottom waves