Opći uvjeti poslovanja

Informacije o prodavatelju

MINSHARA d.o.o.
Biogradska 9
21000 Split
OIB: 90680420199
MBS: 060320417
E-mail: info@minshara.hr
IBAN: HR4623600001102444506, ZABA d.d.
Član uprave: Branislav Petković
Temeljni kapital: 20.000 kn, uplaćen u cijelosti

Kupac
Kupac proizvoda je posjetitelj web stranice, stariji od 18 godina, koji kupuje proizvode na način kako je to uređeno ovim Općim uvjetima poslovanja.

Cijene
Cijene prikazane na web stranici su maloprodajne cijene i izražene su u Hrvatskoj valuti – u kunama (HRK).

Vizualni elementi
Vizualni prikaz na web stranici se može razlikovati od stvarnih dijelova. To se posebno odnosi na prikaz nijansi boja i omjera veličina komponenti igre.

Podnošenje prigovora
Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14.), kupac ima pravo na prigovor potrošača ili reklamaciju za proizvode kupljene putem web stranice www.ludnicanatribinama.eu u zakonskom roku. Prigovor ili reklamaciju možete dostaviti u pisanom obliku na adresu: MINSHARA d.o.o. Biogradska 9, 21000 Split ili na naš e-mail: info@minshara.hr. Molimo vas da u prigovoru navedete svoje podatke: ime i prezime, adresa za dostavu odgovora. Odgovor na vaš prigovor poslati ćemo vam u zakonskom roku od 15 dana.

Naručivanje
Narudžbom proizvoda putem web stranice www.ludnicanatribinama.eu prihvaćate naše opće uvjete poslovanja.
Prilikom kreiranja narudžbe, kupac je dužan dati stvarne podatke o svom identitetu i adresi isporuke. U suprotnom, narudžba se smatra ništavnom.

Proces naručivanja:

  • Kupac provjerava Opće uvjete poslovanja, GDPR odrednice, Načine plaćanja i Dostavu.
  • Kupac na stranici www.ludnicanatribinama.eu treba kliknuti na opciju ‘Naruči’.
  • Kupac popunjava sva potrebna polja istinitim podacima.
  • Prodavatelj šalje e-mail kupcu s informacijama za plaćanje. Po potrebi prodavatelj može komunicirati s kupcem u vezi detalja narudžbe.
  • Ukoliko proizvod nije dostupan, prodavatelj o tome obavještava kupca te zajedno dogovaraju sljedeći korak (novi datum dostupnosti/isporuke ili odustajanje kupca od narudžbe).
  • Kupac plaća narudžbu (ako je za način plaćanja odabrao plaćanjem putem e-bankarstva/plaćanje u banci ili pošti).
  • Prodavatelj šalje proizvod na adresu kupca.

Reklamacije
U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, možete ga vratiti nazad u roku od 14 dana od dana kupovine (datuma računa). Za ostvarivanje ovog prava molimo Vas da neštećeni proizvod pošaljete u originalnom pakiranju i sa svom dokumentacijom na našu adresu.

Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu (oštećenja su vidljiva pri preuzimanju) molimo Vas da ju ne preuzimate nego da nam javite kako bi mogli provjeriti stanje pošiljke i poslati Vam novu.

Plaćanje
Plaćanje se vrši isključivo putem uplate na IBAN Prodavatelja ili putem pouzeća prilikom zaprimanja proizvoda.

Dostava
Dostava se vrši preko našeg partnera Overseas Express koji je odgovoran za pravovremenu isporuku proizvodima prema pravilima navedenim na njihovim stranicama:  www.overseas.hr

Paketi se šalju preporučenom poštom kako bi proizvod bio osiguran i do Vas stigao u što kraćem roku.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda nego se dodatno naplaćuje.

Prilikom preuzimanja paketa, kupac je dužan provjeriti isti te u slučaju vidljivih oštećenja odbiti preuzeti paket i o tome obavijestiti prodavatelja. Ukoliko paket nema oštećenja, kupac ga preuzima i svojim potpisom potvrđuje ispravnost pošiljke.

Ograničenje odgovornosti
Vlasnik web stranice i domene www.ludnicanatribinama.eu, te svih materijala na njoj je tvrtka MINSHARA d.o.o. Iz Splita. Svako neovlašteno kopiranje, distribucija ili izmjena podataka je strogo zabranjeno.

Prodavatelj zadržava pravo izmjene sadržaja i/ili načina rada web stranice bez prethodne najave.

Prodavatelj se odriče odgovornosti za bilo kakve netočnosti, nedostatke ili propuste u sadržaju objavljenom na ovoj web stranici, a koji mogu proizlaziti iz pogrešaka pri unosu podataka.

U slučaju spora pred sudom je nadležan sud na čijem se području nalazi sjedište Prodavatelja.

bottom waves